Contact

Contact
reCAPTCHA

Al vanaf 1989 is Frank met veel enthousiasme werkzaam op de weg of op locatie als docent. Inmiddels heeft hij veel mensen geholpen met de voorbereiding op zowel het theorie- als het praktijkexamen voor de tractor, brommer of auto! Tevens verzorgde hij bij veel transportbedrijven jaarlijks de nascholing in verband met de verplichte training voor code 95. Daarnaast leerde Frank vele andere instructeurs de kneepjes van het vak en leidde hen op tot goede rij-instructeurs. Maar natuurlijk wilde hij zelf ook nog gewoon rijden op de bus. Hij verhuurde zich afgelopen jaren daarom regelmatig als buschauffeur en reed toeristen door Nederland of bracht kinderen naar hun bestemming voor het schoolreisje. Kortom een echte alleskunner en een goede bekende in de wereld van de rijschoolhouders en de logistieke sector.

Het is nu tijd voor Frank om als zelfstandige ondernemer verder te gaan, maar de liefde voor de mobiliteits- en transportbranche blijft altijd. Vandaar de oprichting van Korlas Traffic Education.

Meer dan 30 jaar geeft Frank les op het gebied van verkeer en transport. Hij helpt cursisten vanaf 16 jaar met het voorbereiden op het theorie-examen en geeft de verplichte nascholing voor code 95 aan chauffeurs. Daarnaast huren ook verenigingen hem in om hun leden te informeren over de nieuwste verkeersregels met een opfriscursus.