Huur mij in als docent!

Enthousiast, glashelder, onthullend en met kennis van zaken!

Meer dan 30 jaar geeft Frank les op het gebied van verkeer en transport. Hij helpt cursisten vanaf 16 jaar met het voorbereiden op het theorie-examen en geeft de verplichte nascholing voor code 95 aan chauffeurs. Daarnaast huren ook verenigingen hem in om hun leden te informeren over de nieuwste verkeersregels met een opfriscursus.

Juist door iedereen op zijn eigen niveau te benaderen, zorgt Frank dat de informatie goed overkomt. Hij zorgt dat elke cursist de lesstof goed begrijpt en kan toepassen in het verkeer en tijdens het examen. Kijkt iemand te analytisch of juist te snel en gemakzuchtig naar de afgebeelde situatie? Frank kent de geheimen van het vak als geen ander en is daarom in staat de stof goed over te brengen. Zijn enthousiasme, kennis en liefde voor het vak zijn aanstekelijk, zodat het voor alle cursisten gemakkelijk is om bij de les te blijven.

Theorielessen online of op locatie aanbieden?

Wil je als rijschool de leerlingen extra goed begeleiden naar het theorie-examen? Kies dan voor ons unieke opleidingsprogramma. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor theorielessen op locatie. Als ervaren docent bereidt Frank de cursisten voor op het theorie-examen en onthult aan de cursist alle geheimen van het theorie-examen voor de auto, brommer of tractor. Dit zorgt voor een betere kans op slagen!

Meer weten? Neem contact op!

Wist je trouwens dat je mij ook in kunt huren als rij-instructeur voor de motor in geval van verlof, ziekte of vakantie van het eigen personeel?

Meer weten? Neem dan nu contact op.